dijous, 24 de febrer del 2011

Els primers guanyadors del Què vol dir?

Ja tenim els primers guanyadors del concurs Què vol dir? Aquest noi i aquesta noia tan eixerits han participat al concurs i han obtingut un bonic obsequi de part de la Biblioteca Miquel Vila perquè han explicat molt bé la paraula i la frase feta de la setmana. Els felicitem a tots dos i animem a tothom a participar als propers Què vols dir?

Recorda que has d'escriure la frase de la setmana, la paraula de la setmana o la frase feta de la setmana i explicar-ne bé el significat a COMENTARIS d'aquí el blog. Ja saps que, si t'ho estimes més, també pots escriure-ho en un paper i presentar-ho a la Hanan, a la biblioteca de l'escola, de 5 a 6 de la tarda, qualsevol dia feiner. I ja saps que els de casa et poden ajudar per fer-ho molt bé. Cal posar el nom i la classe de l'autor o autora.

Cal presentar les respostes abans del dimecres 23 de març. Entre totes les explicacions que rebem, mirarem quina és la millor. I ja saps que qui guanyi tindrà un bonic obsequi de part de la biblioteca de l'escola. Doncs apa, a participar!

1 comentari:

  1. Hola, soc la Núria Valera de 3er B, la paraula d'aquesta setmana és GRATAR, que significa esgarrepar molt fort amb les ungles. Fins aviat

    ResponElimina